Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Párizs képes leírás - Franciaország.tlap.hu
részletek »

Párizs - Franciaország.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: franciaorszag.tlap.hu » Párizs
Keresés
Találatok száma - 14 db
A művészek, kiállítások, és a divat városa

A művészek, kiállítások, és a divat városa

Az utazás egy örök emlék. A városlátogatás az utazás egy speciális formája, amelynek során nemcsak kikapcsolódunk, de rengeteg információ, látnivaló, érdekesség, különböző emberek és kulturák gazdagítják ismereteinket, szélesítik látószögünket. Ezen a lapon olyan információkat, tudnivalókat találnak, amelyek egy párizsi városlátogatás során mindenképpen hasznosak lehetnek.

A világ városai

A világ városai

Párizs Franciaország fővárosa, az Île- de- France régió középpontjában a Szajna mentén terül el. Európa egyik legnépesebb városaként lakossága az agglomeráció nélkül közel 3 millió fő, az agglomerációval pedig meghaladja a 10 millió főt. A francia főváros a világ négy legjelentősebb városának egyike, a világ egyik vezető gazdasági és kulturális központja. Több jelentős nemzetközi szervezet (OECD, UNESCO) is Párizsban székel. Története során a divat, a művészet és a szórakozás meghatározó szerepet játszott, máig a divat fővárosaként tartják számon.

Autóbérlés - Párizs

Autóbérlés - Párizs

Autóbérlés Párizsban, piacvezető autókölcsönzők ajánlata. Párizs autókölcsönzés rejtett költségek nélkül. Ingyenes lemondás és módosítás. Internetes foglalás gyorsan, könnyen és egyszerűen az otthonából. Árgarancia: Autóbérlés garantáltan legjobb árakon. Magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálat segít az autókölcsönzés során felmerülő kérdésekben, foglalásban. Világszerte több mint 180 ország 28000 autókölcsönzési helyszínén van lehetőség autókölcsönzésre. Több mint 180 autókölcsönző által kínál bérautó választék, több féle bérautó kategóriában: mini autó, gazdaságos autó, szabadidő autó, luxus autótól a kabrióig. Béreljen autót online kényelmesen otthonából!

Autókölcsönzés Párizsban

Autókölcsönzés Párizsban

Autókölcsönzés Párizs autóbérlés helyszínein, repülőtéren, pályaudvaron és belvárosban. Világmárka autókölcsönzők Párizsban számos autókölcsönzési ponton. Foglalja le bérautóját párizsi utazásához most online az interneten keresztül, válasszon autókölcsönző partnereink ajánlataiból. Kérdés esetén magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálat segít a foglalásban. Árgarancia szolgáltatás Párizs autókölcsönzés esetén. Online autókölcsönzés garantáltan legjobb árakon, tekintse meg autókölcsönző partnereink ajánlatait egy helyen.

Cégalapítás Párizsban

Cégalapítás Párizsban

A Kftkreator.hu csapatát megbízhatják franciaországi egyéni, valamint gazdasági társaságok alapításával. Irodánk szolgáltatásai közé tartoznak a cégalapítás, könyvelés-bérszámfejtés, székhelyszolgáltatás Párizsban, valamint piackutatás. Hívjon minket telefonon időpontegyeztetés végett, s kérje ki szakképzett jogászunk véleményét üzleti terveivel kapcsolatosan. Segítünk eldönteni, hogy milyen gazdasági társaság megalapítása volna a legkedvezőbb magyar ügyfeleink számára, továbbá egyéb ügyekben is segítséget nyújtunk ügyfeleinknek.

Európa fővárosa - Párizs

Európa fővárosa - Párizs

Egy város, melyet Európa fővárosának is tartanak, mert itt mindig történik valami. Egy pezsgő életet élő, több mint 10 milliós nagyváros, ahol szinte minden nemzetiség megtalálható. A fények városa, a költők városa, a festők városa, a műemlékek városa, a kávéházak városa, a divat városa... S még sok jelzővel lehetne illetni Párizst, hiszen számtalan írót, költőt, festőt ihletett meg magával ragadó, varázslatos hangulata. S a világhírű műemlékek, amiket mindenki szeretne legalább egyszer személyesen is felkeresni. S amikor eljut oda, a pár nap alatt végigrohan a városon, hiszen mindent látni szeretne. De ettől kezdve nincs menekvés. Újra visszavágyunk, hogy felfedezzük Párizs kevésbé ismert, apró titkait is. Mert Párizs egy életérzés...

Gyakorlati tudnivalók Párizsról

Gyakorlati tudnivalók Párizsról

Magyar állampolgárok legfeljebb 90 napra utazhatnak vízummentesen Franciaországba. Az országba való belépéshez útlevél vagy új típusú kártyás személyi igazolvány szükséges, melynek a hazautazást követően legalább 3 hónapig kell érvényesnek lennie. A dokumentum beszerzéséről és érvényességéről utasaink egyénileg kötelesek gondoskodni. Lejárt útlevéllel, vagy úti okmánnyal nem rendelkező utasainkat a határról visszafordítják.

Látnivalók Párizsban

Látnivalók Párizsban

Párizs mintegy 50 ezer éve emberek által lakott hely, amint azt a Szajna partján talált leletek is bizonyítják. Híressége a Diadalív és egy nappal vasdarabnak látszó, éjjel viszont gyönyörű Eiffel-torony.

Magyar Nagykövetség Párizsban

Magyar Nagykövetség Párizsban

A magyar-francia kapcsolatok története évszázadokra nyúlik vissza és mindenkor eseményekben gazdag volt. A Magyarországon végbement rendszerváltozás tette lehetővé, hogy a két ország közötti viszony új lendületet kapjon politikai, gazdasági és kulturális téren egyaránt. Magyarország NATO, majd Európai Uniós tagsága következtében ma új tartalmat kaptak a kapcsolatok, szinte nincs olyan szakpolitika, amelyben ne kerülnének egyeztetésre a magyar és a francia álláspontok. A kétoldalú legfelsőbb szintű politikai találkozók gyakoriak, a két ország állami vezetői, parlamenti képviselői között szoros együttműködés alakult ki. A gazdasági és kulturális kapcsolatok gazdagsága jól tükrözi a két ország közötti baráti légkört. Az oktatási és tudományos együttműködés lehetővé teszi, hogy a két ország kutatói, oktatói és ösztöndíjasai egymás országait megismerhessék. Fontosak a civil társadalom közötti kapcsolatok, így a testvérvárosi megállapodások hozzájárulhatnak egymás jobb megismeréséhez.

Hirdetés
Notre Dame

Notre Dame

A monumentális katedrális nem csak Párizs, de az egész ország szimbóluma. Történelme szorosan összekapcsolódik a francia történelem fontos eseményeivel. A gótikus építészet remekművét 1163-ban kezdték építeni, és 1345-ben fejezték be.

Párizs Infó

Párizs Infó

Párizs, Észak-Franciaországban található, de nem csak Franciaország fővárosa, Franciaország szíve, hanem Európa egyik legszebb, legérdekesebb és leglátogatottabb városa! A város önmagában is lenyűgöző és magával ragadó, mindezek mellett azonban rengeteg múzeum, kiállítás és egyéb látnivaló várja a turistákat!

Párizs utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

Párizs utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

A visszafogott vélemények szerint is a világ legszebb városának számító Párizs mindenkit magába bolondít - az utazók 97 százaléka szeretne visszatérni felejthetetlen utazása után e számos látnivalóval rendelkező, leírhatatlan hangulatú városba. A Párizs utazás nyaralás info 5 oldalon mutatja be a fények, a szerelem, a szabadság, és a divat városának is mondott Párizs több, mint két tucat csodálatos, és érdekes nevezetességét, és csodálatos parkjait, és kertjeit melyek Párizs interaktív, zoomolható térképén is feltüntetésre kerülnek, ahol egyben műholdképen is megtekinthetők Párizs lenyűgöző részei. A párizsi látnivalókon kívül a Párizs környéki látnivalókról is olvasható bemutatás.

Párizsi utazási tippek

Párizsi utazási tippek

Párizs, amelyet a kultúra központjának is tekintenek, Franciaország északi részében, a Szajna partján terül el. Párizs jelenleg London és Róma mellett a turisták által legkedveltebb úti célok egyike. A Párizs városát felkereső turisták 90%-a tervezi, hogy a közeljövőben ismét visszalátogat a mindig nyüzsgő és folyamatosan változó fővárosba.

Párizsi videó

Párizsi videó

Párizs a szerelem, a fény, a romantika városa, de a MeneTrendben azt is megmutatjuk, hogy Európa egyik legszebb fővárosa kortárs építészeti remekművekben sem szenved hiányt. RTLKlub fil Párizsról

Tuti menü